Huskyohjelmat Kuusamossa

Arktisia seikkailuja Ruka-Kuusamon maisemissa rekikoirien seurassa.

Sosiaalipedagoginen koira-avusteinen toiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Reippaat rekikoirat valmiina seikkailuun

Ronivaaran huskyohjelmissa pääset aidosti vuorovaikutukseen rekikoirien kanssa. Koiralauman keskinäinen vuorovaikutus on kiehtovaa seurattavaa ja tuo hienon lisämausteen perinteiselle huskyajelulle. Pääset mukaan juoksutarhaan, jossa koirat verryttelevät ennen ja jälkeen ajelun. Laumassa on yhtä monta erilaista persoonaa kuin on koiriakin; siinä missä toiset tulevat heti innokkaina tekemään tuttavuutta, saattaa joku mieluummin tarkkailla tilannetta ensin hieman etäänpää.

Nämä ohjelmat sopivat erinomaisesti niin ensikertalaisille, kuin myös sinulle, joka ehkä olet jo kokeillut koiravaljakolla ajamista ja haluat tutustua tähän elämäntapaan ja rekikoiriin paremmin. Voit valita, haluatko yhdistää tutustumisen arktiseen maatilaamme ja rekikoiriin sekä lyhyen koiravaljakkoajon, vaiko nauttia pidemmästä seikkailusta pelkästään huskien kanssa.

Ronivaarassa työskentelevät rekikoirat asuvat Ritakorvessa, ja tulevat töihin omistajansa kanssa. Osa huskyohjelmista tapahtuu Ritakorvessa koirien kotona.

Hyvinvoivat rekikoirat asuvat väljästi tarhoissa pareittain, ulkoilevat päivittäin juoksutarhassa ja liikkuvat monipuolisesti vuoden ympäri. Nämä koirat ovat huippu-urheilijoita ja niitä todella myös kohdellaan sellaisina. Treenit ja asiakasretket suunnitellaan ja aikataulutetaan huolellisesti yhteen ruokinnan ja lepopäivien kanssa. Myös psyykkiset virikkeet ja turvallinen lauma on tärkeä osa hyvinvoivaa koiranelämää.

Sosiaalipedagoginen koira-avusteinen toiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

” Friday we had an amazing trip with the husky’s. It was an incredible experience. First to see you put the dogs in line and than the ride, it was beautifull! Your dogs are beautifull too! Thank you for an experience we will never forget!”

Cindy k.
Rekikoirien leikkihetki.