Leirit maatilaympäristössä

Yhdessäoloa, luontoelämyksiä, eläinystäviä ja hevoskavereita Ronivaarassa.

hevos- ja ratsastusleirit

Ronivaaran leirikesään kuuluu taas hevosia elämyksiä, ystäviä ja mukavaa yhdessä tekemistä. Ronivaarassa toimintaa ohjaa aikuisten moniammatillinnen tiimi.
Kysy rohkeasti sopivaa leiriä, tai valitse alta oma leirisi ja varaa paikkasi!

  • Alkeisleiri 10. – 13.6.
  • Yleis- ja jatkoleiri 17. – 20.6.
  • Vanhempi lapsileirin ajankohta sovitaan osallistujien kesken

Luonto- ja eläintoimintaleirit:

  • 3. – 6.6. Nuorten hevostoiminta
  • 10. – 12.6. Lasten seikkailu- ja eläintoimintaleiri

Aikuisille ja perheille hyvinvointia

  • Tutustu hyvinvointia hevosten kanssa päivät

Ronivaara leiripaikkana

Ronivaaran tila on idyllinen hevostilaympäristö, joka on rakennettu tukemaan sekä hevosten että ihmisten hyvinvointia. Tila on vaaramaisemien keskellä rauhallinen maalaispihapiiri, joka mahdollistaa monenlaisen ja –tasoisen toiminnan. Tutustu tarkemmin.

Hevoset ja muut eläimet
Turvalliset hevosemme toimivat niin tunneilla, maastoissa, kisatilanteissa, kuin rennossa vuorovaikutuksellisessa toiminnassa erilaisten asiakkaiden kanssa. Tilalla on pieniä shettiksiä, pieniä poneja sekä kilttejä suomenhevosia. Leirin aikana pääset tutustumaan myös tilan muihin eläimiin, kanoihin, koiriin ja lampaisiin. Tutustu tarkemmin Suomenhevoset, Ponivoimat, ronivaaran koiravoimat ja Muut eläimet.

Henkilökunta
Leireillä on aikuiset ohjaajat, joilla on kattava kokemus lasten ja nuorten sekä aikuisten kanssa toimimisesta. Pitkäjänteinen yli 15-vuoden kokemus näkyy hevosten kanssa toimimisessa ja opettamisessa. Henkilökunnalla on kokemus ja koulutuksia monipuolisesti niin hevosalalta kuin kasvatus- ja kuntoutusalalta sekä erityisryhmien kanssa toimimisesta.
Ohjaajistamme löytyy niin ikään eläinavusteisen toiminnan ja kuntoutumisen tukemisen, opettamisen, hevosten ja koirien kanssa työskentelyn, hyvinvointipalvelujen, kasvatus- ja kuntoutusalan ammattilaisia.
Tämä monipuolinen tiimi yhdessä hyvin koulutettujen eläinten ja kokeneiden avustajien kanssa tarjoaa ikimuistoisen leirikokemuksen. Tutustu tarkemmin Ronivaaran ammattilaiset.
Voit tutustua ja toimintaamme valikosta Meistä.

Ruska Laukan tallilla kesäleiriläisten puuhia hevosten kanssa Ruka-Kuusamossa

Ruokailut
Toimimme vastuullisesti, siksi leirillä on eritysjärjestelyjä hygieniatason ylläpitämiseksi ja kontaktien minimoimiseksi. Yksi niistä on myös ruokailut.
Päivän aikana on ruokatauko, ajan henkeen ruokailu omilla eväillä. Voit varata valmiin eväspaketin leiripäiville +10€/pvä. Ilmoita tämä varauksen yhteydessä, samoin kuin ruokavaliorajoitteet. 

Majoittumismahdollisuus  
Lasten leireillä ei ole yhteismajoitusta tai ruokailuja. Haluamme turvata asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimia vastuullisesti, siksi lasten leirit ovat päiväleirejä. Leirille muualta tuleva leiriläinen voi majoittua seurueineen perheyrityksessämme Petäjäkylässä. Tarjoamme 6 hlön mökin leiriläiselle ja hänen läheisille tarjoushintaan leirin ajaksi 85€/yö.

Aikuisten leirillä on majoittumismahdollisuus. Vanhempi- lapsi leiriläisillä, juniori ja seniorileiriläisillä on mahdollisuus varata majoitus 2hlön huoneissa hyvin varustelluissa loma-asunnoissa hintaan 15€/yö, tai koko 6(+2) hlön mökki omaan käyttöön leirin ajaksi 85€/yö. Majoittuminen tapahtuu perheyrityksemme Petäjäkylän hyvin varustelluissa loma-asunnoissa. Tutustu tarkemmin petajakyla.fi

Vakuutukset

Olemme SRL:n hyväksymä ja valvoma talli. Satunnaiset asiakkaat on vakuutettu ja seuran jäsenillä on omat vakuutukset. Meillä on toiminnan vastuuvakuutukset sekä ryhmävakuutus osallistujille. Suosittelemme henkilökohtaista vakuutusta.

majoitu mökkikylässä Kuusamossa

Majoitu perheyrityksemme Petäjäkylän mökkikylässä lammen rannalla.