Koiravaljakkoajeluja Ruskan Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

maisemaretki huskien kanssa 3,5 h

Koiravaljakkoajeluja Ruskan Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

4h

1, 2, 3

Keskitaso

Ohjelma vain varaajan seurueelle

195,00 €

Anna koiravaljakon kuljettaa sinut upeisiin Koillismaan vaaramaisemiin.

Laukan tallilla husky rekikoiria Ruka-Kuusamossa

Aja!

Maisemaretkellä koiravaljakot vievät meidät läpi metsien ja avarien suomaisemien, sinisten vaarojen laidalle ja takaisin. Tällä retkellä saat läpileikkauksen Koillismaan monipuolisesta metsäluonnosta ja pääset ihailemaan vaaran päältä avautuvaa maisemaa koiravaljakon jalaksilta käsin. Koe erämaan rauha ja hiljaisuus, tämä ohjelma toteutetaan aina yksityisohjelmana vain teidän seurueellenne. 

Vierailun aluksi perehdymme hieman rekikoiriin ja koiravaljakkourheiluun. Sitten on koirien leikkihetken vuoro – päästämme koirat tilavaan juoksutarhaan leikkimään ja seurustelemaan. Samalla voit perehtyä koirien rikkaaseen sosiaaliseen elekieleen, ja aina löytyy myös rapsuteltavia kavereita. 

Leikkihetken jälkeen saat ajo-opetuksen, ja voit valita, haluatko ajaa koiravaljakolla itse, vai nauttia ajelusta turvallisesti oppaan kyydissä istuen. Tällä retkellä nousemme useita mäkiä ja se vaatii myös valjakon ajajalta kohtuullista kuntoa ja tasapainoa. Toisaalta tiimityöskentely yhdessä koirien kanssa on myös hurjan palkitsevaa! Kyyditettävänä puolestaan ennättää maisemista kenties nauttia enemmän ja pystyy myös valokuvaamaan paremmin. Retken aikana pysähdymme myös tulistemaan yksityiselle laavullemme, jossa pääsemme hiukan lämmittelemään ja nauttimaan kuumaa juomaa. Samalla voit nauttia myös omia eväitäsi (eivät kuulu hintaan, nuotioeväät ostettavissa erikseen). Retken aikana ajamme koiravaljakoilla 20-25 km joten muistathan varustautua lämpimästi!

Ajelun jälkeen palaamme takaisin kennelille, puramme valjakot ja annamme koirille lämpimän palautusjuoman. Jos energiaa vielä riittää, myös reippaat huskynpentumme ovat aina valmiita pieneen leikkihetkeen.

Tämä ohjelma toteutetaan koirien kotona Kuusamon Ritakorvessa, noin 20 km Kuusamon keskusta ja Rukalta.

Toimimme vastuullisesti. Meille on tärkeää sekä ihmisten, että eläinten hyvinvointi. Ruska Laukalla on Business Finlandin Suitanable Travel Finlandin merkki osoituksena vastuullisista matkailupalvelujen tuottamisesta. Tärkeät arvot kuten turvallisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja eettisyys näkyvät jokapäiväisessä arjessa. Kiinnitämme erityistä huomiota yleiseen siisteyteen ja toimivaan toimintaympäristöön niin turvallisuuden kuin esteettömyydenkin kannalta.

 Varaa ohjelma

Nettivaraus sulkeutuu 4 vrk ennen ohjelmia, joten varaathan ajoissa. Pidemmät huskyohjelmat toteutetaan aina yksityisohjelmina ja kapasiteetti on hyvin rajallinen, joten mitä aiemmin varaat, sitä parempi mahdollisuus on päästä mukaan! Voit tiedustella vapaita paikkoja info@ronivaara.fi .

Meiltä saat

  • Ammattitaitoinen ohjaaja ja asiakasystävällinen opastus
  • Perehdytys rekikoirien elämään, koiravaljakolla ajamiseen ja turvalliseen toimimiseen koirien kanssa
  • 20-25 km koiravaljakkoajelu
  • Yksityinen ohjelma

Lisäpalvelut

  • Ruokailut tai tarjoilut tulille (ostettavissa erikseen)
  • Muut eläin- ja luontopalvelut

ohjeita

  •  Varaa itsellesi sään mukaiset, lämpimät varusteet. Mieluummin yksi kerros liikaa vaatetta, kuin liian vähän!
  • Tukevat talvikengät, pipo ja hanskat/kinttaat, lumisateisella säällä laskettelu/hiihtolasit voivat olla hyvät
  • Pidemmät huskyohjelmat toteutetaan kokonaan ulkotiloissa
  • Tupakointi ei ole sallittua ohjelmissamme