Koiravaljakkoajeluja Ritavaarassa ja Ruskan Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Yksityinen Huskyretki Ritakorvessa 2h

Koiravaljakkoajeluja Ritavaarassa ja Ruskan Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

2h

1, 2, 3

Keskitaso

Ohjelma vain varaajan seurueelle

140,00 €

opi vuorovaikutusta huskylauman kanssa, ja pääset koiravaljakkoretkelle joko itse rekeä ajaen tai kyydissä istuen.

tutustu huskylauman elämään

Vierailun aluksi perehdymme rekikoiriin ja koiravaljakkoharrastukseen sekä – välineisiin. Innokkaat huskykoirat odottavat meitä valmiiksi valjastettuina, mutta ennen ajelua päästämme ne juoksutarhaan verryttelemään. Pääset seuraamaan niiden monipuolista sosiaalista vuorovaikutusta ja olemaan itsekin osa sitä, sillä takuuvarmasti nelijalkaisista ystävistämme löytyy myös rapsutusten hakijoita.

Laitamme koirat vetoliinoihin rekien eteen, samalla opit miten valjakko kootaan. Voit valita, haluatko nauttia ajelusta oppaan reessä turvallisesti istuen ja samalla valokuvaten, vai haluatko mieluummin ajaa omaa valjakkoasi itse (tällöin toinen asiakas istuu kyydissä). Reen ajaminen on varsinkin ensikertalaiselle intensiivistä hommaa, joka vaatii myös jonkin verran tasapainoa ja fyysistä kuntoa, mutta myös palkitsee. Koirien into vetämiseen on uskomaton! 

Husky rekikoiria Ruska Laukassa

Ajelun pituus on noin 12 km, ohjelman kokonaiskesto noin 2 tuntia. Ohjelma ei sisällä tarjoiluja, mutta kennelin pihapiiristä löytyy kota, jossa voit halutessasi tulistella ja nauttia omia eväitä retken jälkeen.

Toimimme vastuullisesti. Meille on tärkeää sekä ihmisten, että eläinten hyvinvointi. Ruska Laukalla on Business Finlandin Suitanable Travel Finlandin merikki osoituksena vastuullisista matkailupalvelujen tuottamisesta. Tärkeät arvot kuten turvallisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja eettisyys näkyvät jokapäiväisessä arjessa. Kiinnitämme erityistä huomiota yleiseen siisteyteen ja toimivaan toimintaympäristöön niin turvallisuuden kuin esteettömyydenkin kannalta.

 Varaa ohjelma

Nettivaraus sulkeutuu 4 vrk ennen ohjelmia, joten varaathan ajoissa. Pidemmät huskyohjelmat toteutetaan aina yksityisohjelmina ja kapasiteetti on hyvin rajallinen, joten mitä aiemmin varaat, sitä parempi mahdollisuus on päästä mukaan! Voit tiedustella vapaita paikkoja info@ronivaara.fi

Meiltä saat

 • Ammattitaitoinen ohjaaja ja asiakasystävällinen opastus
 • Perehdytys rekikoirien elämään, koiravaljakolla ajamiseen ja turvalliseen toimimiseen koirien kanssa
 • Yksityinen ohjelma
 • 12 km koiravaljakkoajelu
 • Ryhmävakuutus asiakkaille

Lisäpalvelut

 • Ruokailut tai tarjoilut tulille (kysy hyvissä ajoin ennakkoon sähköpostitse)
 • Muut eläin- ja luontopalvelut

ohjeita

 •  Varaa itsellesi sään mukaiset, lämpimät varusteet. Mieluummin yksi kerros liikaa vaatetta, kuin liian vähän!
 • Tukevat talvikengät, pipo ja hanskat/kinttaat, lumisateisella säällä laskettelu/hiihtolasit voivat olla hyvät
 • Pidemmät huskyohjelmat toteutetaan kokonaan ulkotiloissa
 • Tupakointi ei ole sallittua ohjelmissamme