löki issikkatamma Blökk

Tuo Ronivaaran tummaharjainen valloittaja

Ruska Laukan tallilla kesäleiriläisten puuhia hevosten kanssa Ruka-Kuusamossa

Tunnollinen ystävä

Blökk on pirtsakka pieni islanninhevostamma, tuttujen kesken Blöki. Blökk on 130 cm korkea ja jaksaa kantaa myös aikuisen. Blökk on syntynyt 2003, tiedot sukupostissa.  Naisten tapaan neiti nauttii hoitamisesta ja huomiosta. Blöki osallistuu myös sosiaapedagogiseen hevostoimintaan ryhmissä, ja toimii hommassa loistavasti. Blöki on kiltti ja osaa käyttäytyä mallikkaasti kaikissa tilanteissa. Tuuhean harjan alta pilkistää ystävälliset pikimustat silmät. 

Blökk on nöyrä ja tunnollinen hevostyöntekijä, jolle sopii kaikki hommat. Tyttö osaa ratsunhommat HeC tasolla ja lisänä tietenkin islanninhevosten oma tasainen askellaji töltti, väistöt sekä taivutuksia. Blökk on pieni ja turvallinen ratsu aloittelijoille ja kulkee ratsastajan taitojen mukaan reippaasti.

Tasaiset askellajit turvaavat monelle aloittelijalle tasaiset kyydit sekä kentällä että Blökin mielipaikassa, maastossa. Esteillä neito syttyy tosissaan, mutta isommat esteet on jo jätetty nuoremmille. Välillä pää ja vauhti korvaavat pienuutta…

Blökk on varmajalkainen ja erittäin reipas. Pikkutamma on tottunut kulkemaan erilaisissa maastoissa. Blökk ei ihmettele uusiakaan asioita, vaan kohtaa ne itsevarmasti. Blökk on syntynyt kulkemaan maastoissa. Blökk menee isompien joukossa kyselemättä, eikä todellakaan jää  jälkeen!