Meistä sanottua

Ruska Laukassa olen saanut parhaat kokemukseni hevosten kanssa.”

Ruska Laukan tallilla kavereiden kanssa hengailua ja kesä laidunnan alkamisen riemua Ruka-Kuusamossa

Poimintoja

”Kiitos! Ihana, idyllinen paikka, hyvä opetus, mukava hevonen, mukavat ihmiset, kauniit talviset polut. Hieno loman lopetus!”

”Paikkaan oli helppo tulla Rukalta, perehdytys oli huolellista ja ystävällistä ja lämmin tunnelma valtasi olemuksen.”

Ruska Laukan tallin käytävä muodostui minulle erityisen rakkaaksi paikaksi.”

”Kuusamossa kesäturistina Helsingin humusta pääsin rentoutumaan ihanalla kesävaelluksella upeilla Ronivaaran suomenhevosilla. Paikkaan oli helppo tulla Rukalta, perehdytys oli huolellista ja ystävällistä ja lämmin tunnelma valtasi olemuksen. Sain ratsuksi Vilma suomenhevosen, joka valloitti suurella suomenhevosen sydämellä minut ja johdatti upeisiin vaaramaisemiin ja vaihteleviin maastoihin luonnon helmaan. Sielu ja mieli lepää. Sydämesi kuuluu suomenhevoselle.”

”Maastoretki oli kiva kokemus lumisateesta huolimatta. Ihanat hepat ja auttavainen henkilökunta tekivät niin tytön kuin äidinkin päivästä ikimuistoisen. Kiitos!”

”Kesällä Ruska Laukassa olen kuitenkin saanut parhaat kokemukseni hevosen kanssa. Olen saanut leireillä kokeilla maasta käsittelyä ja oppia paljon hevosen viestinnästä, laumassa olemisesta ja hyvinvoinnista. Myös ratsastuksessa olen saanut henkilökohtaista ja hyvää ohjausta. Olen saanut kokea, miltä tuntuu molemminpuolinen luottamus hevosen kanssa. Tunnen, että olen oppinut eräänlaisen ystävällisen jämäkkyyden hevosten kanssa.”

Metsätarhat, aukeat pellot sekä yhdessä asuminen pihatoissa tukevat hevosten hyvinvointia Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

”Yksi elämäni talleista, ihanaa hevosmiestaitoa!”

tuntilainen
Metsätarhat, aukeat pellot sekä yhdessä asuminen pihatoissa tukevat hevosten hyvinvointia Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

”Talli kodikas ja hyvässä järjestyksessä, täyspäiset ja hyvinvoivat hevoset ja ammattitaitoinen henkilökunta. Suosittelen!”

turisti
Ruska Laukka tallin pihapiiristä kesä- ja talvikuvia Ruka-Kuusamossa

”Ihanien Nekkun ja Hilman kanssa koettiin elämämme ensimmäinen ratsastus kokemus. Kiitos myös erittäin mukavalle ja kannustavalle henkilökunnalle. Tämä elämys oli jokaisen euron arvoinen ja vielä enemmän.”

”Kummitytön (9v.) kanssa käytiin fiilistelemässä mettälenkillä ja mutaisen märästä maastosta huolimatta oli huippua ja polte vanhan harrastuksen pariin heräsi. Talli ihan 6/5 niin viihtyisä ja siisti. Samoin henkilökunta ja hepat huippuja.”

”Aivan ihanaa oli viettää hetki suokkitytön Tamtamin kanssa. Talli on siisti, ihmiset mukavia ja aika lentää. Kiitos!

”Luminen metsäretki mukavilla hevosilla ja miellyttävän ohjaajan matkassa. Seurueemme kiittää!”

”Rauhallinen ja mukava maastolenkin erittäin varmajalkaisilla hepoilla. Kiitos! Tulemme varmasti uudelleen.”

tyhyläiset

”Ihana paikka, hyvinvoivat hevoset pihatoissaan ja ystävällinen henkilökunta. Ihania koiria, lampaita ja kanoja juoksenteli pihalla.”

”Ruska Laukka oli juuri sellainen kuin osasin odottaa! Ihana miljöö, ihanat hepat ja mukava tallin väki! Helmi-hevonen vei kyllä sydämen hetkessä! Ehdottomasti tulen uudestaan, kun seuraavan kerran Kuusamoon saavun! Kiitos! ”