ratsastustunnit kaiken tasoisille

SRL:n hyväksymällä Ruska Laukan tallilla tustunnit sekä aloittelijalle että kokeneelle harrastajalle Kuusamossa.
Kysy lisää – varaa paikkasi!

Ruska Laukan tallilla valmennus-, yksityis-, pari-, pienryhmä ja mini tunnit Ruka Kuusamossa

Turvallisesti ratsaille

SRL:n hyväksymä tallimme on toiminut vuodesta 2006. Tarjoamme monipuolisesti suomenhevosohjelmia, maastoratsastusta sekä ratsastustunteja, joissa on yksilöllinen opetus. 
Toimimme vastuullisesti, olemme SRL:n hyväksymä talli ja Suomen Vaellustallien liiton sekä Green Care Finladin jäsen, sekä osallistumme aktiivisesti hevosten hyvinvointia lisääviin hankkeisiin.

Tytöt taluttaa suomenhevosia laitumelta Ruska Laukka tallilla Kuusamossa

“Yksi elämäni talleista, ihanaa hevosmiestaitoa!”

tuntilainen
Ruska Laukan tallilla valmennus-, yksityis-, pari-, pienryhmä ja mini tunnit Ruka Kuusamossa

Monipuolisesti

Opetamme ratsastusta monipuolisesti tunneilla. Hevosemme ovat kilttejä ja asiakastyöhön sopivia. Opetamme ja arvostamme ratsastuksen lisäksi hevosten käsittelytaitoja ja hevosmiestaitoja. 

Meillä on mukavat ryhmät, joissa on yksilöllinen opetus sekä koulutetut ja turvalliset hevoset. Perustuntien lisäksi järjestämme valmennusta, minitunteja, talutusratsastusta sekä maastoja. 

Tuntimme järjestetään joko isolla ulkokentällä tai valoisassa säänsuojassa maneesissamme. Käytössämme on hyvä ja monipuolinen este- ja hevostoimintakalusto, joiden avulla voimme toteuttaa monipuolisesti erilaisia tehtäviä tunneille. 

Opi oman tahtiin

Pienryhmä tai yksityistunti ovat miellyttävä ja tehokas tapa edistyä ratsastajana. Tarjoamme yksityis- pari-, että pienryhmätunteja, joissa yksilöllinen opetus ja turvalliset hevoset. Pienryhmätunti on hyvä tapa paneutua juuri sinulle tärkeisiin asioihin ja parantaa sitä kautta ratsastusta. 

Opetuksen tavoitteena on harmoninen ratsukko ja apujen täsmällisyys. Yksilölliset tunnit Ronivaaran maneesissa/kentällä sään tai muulla sovittaessa.

Opettelemme hevosen varustaminen ja ratsastuksen perusteet yksilöllisesti ryhmissä.  Opetamme ratsastuksen perusteet ja hevosen käsittelyn aloittelijoille minitunneilla. Yksilölliset tunnit sopivat kaikenikäisille, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ratsastusharrastus.  

Ruska Laukan tallilla valmennus-, yksityis-, pari-, pienryhmä ja mini tunnit Ruka Kuusamossa

Valmennus ja kisatoiminta

Oletko kiinnostunut valmennuksesta tai kisaamisesta joko omalla, tai meidän hevosella? Valmemmussuhde vaatii molemminpuolista sitoutumista ja työskentelyä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesksi.

Valmennussuhde on kokonaisvaltainen asiakkuus, jossa ratsastustaitojen opettelun lisäksi tuemme ja neuvomme tielläsi tavoitteelisena ratsastajana eteenpäin.

Kysy valmentautumismahdollisuuksista lisää Nealta tai Sannalta.

Voit varata tunnin joko sähköpostitse info@ruskalaukka.fi tai puhelimitse +358 40 5300 603. Kerro ratsatuskokemuksestasi sekä tasostasi, jotta pystymme valitsemaan sinulle sopivan päivän, niin pystymme varaamaan juuri sinulle sopivan tunnin joko yksin, tai ryhmässä.

Maksutavat luotto- ja pankkikortti, käteinen, Smartum, Edenred, lahjakortti ja nettimaksu.

Ruska Laukka tallin pihapiiristä kesä- ja talvikuvia Ruka-Kuusamossa

“Nautin ratsastuksesta enemmän kuin aikaisemmin, mutta ennen muuta osaan ratsastaa niin, että myös ratsullani on mukavaa. Juuri hevosen ehdoilla tekeminen ja sen palkitsevuus ovatkin asioita, joiden arvon ymmärsin toden teolla vasta Ruska Laukan tallilla”

tuntilainen