ratsastustunnit kaikille

SRL:n laatutallilla Ruska Laukassa tunnit sekä aloittelijalle, kokeneelle sekä erityistarpeisiin Kuusamossa.

Turvallisesti ratsaille

SRL:n hyväksymä laatutalli on toiminut vuodesta 2006. Tarjoamme monipuolisesti suomenhevosohjelmia, maastoratsastusta sekä ratsastustunteja yksilöllisellä opetuksella. Käytössämme on sekä hevosia, että poneja.

Toimimme vastuullisesti, olemme SRL:n laatutalli ja Suomen Vaellustallien liiton sekä Green Care Finladin jäsen, sekä osallistumme aktiivisesti hevosten hyvinvointia lisääviin hankkeisiin.

Opetamme ratsastusta monipuolisesti tunneilla. Hevosemme ovat kilttejä ja asiakastyöhön sopivia. Opetamme ja arvostamme ratsastuksen lisäksi hevosten käsittelytaitoja ja hevosmiestaitoja. 

Tuntimme järjestetään joko isolla ulkokentällä tai valoisassa maneesissamme säältä suojassa. Käytössämme on hyvä ja monipuolinen este- ja hevostoimintakalusto, joiden avulla voimme toteuttaa monipuolisesti erilaisia tehtäviä tunneille. 

Perustuntien lisäksi järjestämme valmennusta, minitunteja, talutusratsastusta sekä maastoja. 

”Yksi elämäni talleista, ihanaa hevosmiestaitoa!”

tuntilainen

Monipuoliset tunnit ja maksutavat

 • Irtotunti ryhmässä 40€
 • Säännöllinen ratsastustunti ryhmässä 35€, kysy vakiotunteja
 • Paritunti 50€/hlö (vakiotuntilaiset 45€)
 • 3 hlön pienryhmä 45€/hlö
 • Minitunti 60€ (yksin) 40€/hlö ryhmässä
 • Yksityistunti 80€/(65€ vakiotuntilaiset)
 • 45 min yksityistunti 70€ (55€vakiotuntilaiset)

Maksutavat:

 • yleisimmät luotto- ja pankkikortit
 • käteinen
 • Smartum, Edenred, e-passi, eezybreak
 • Mobile Pay
 • lahjakortti ja nettimaksu
 • Kuusamon kaupungin ja vuokratalojen hyvinvointietu
Ruska Laukan tallilla valmennus-, yksityis-, pari-, pienryhmä ja mini tunnit Ruka Kuusamossa

Voit varata tunnin joko sähköpostitse info@ruskalaukka.fi tai puhelimitse +358 40 5300 603. Kerro ratsastuskokemuksestasi sekä tasostasi, jotta pystymme valitsemaan sinulle sopivan päivän, niin pystymme varaamaan juuri sinulle sopivan tunnin joko yksin, tai ryhmässä.

Opi oman tahtiin

Pienryhmä tai yksityistunti ovat miellyttävä ja tehokas tapa edistyä ratsastajana. Tarjoamme yksityis- pari-, että pienryhmätunteja, joissa yksilöllinen opetus ja turvalliset hevoset. Pienryhmätunti on hyvä tapa paneutua juuri sinulle tärkeisiin asioihin ja parantaa ratsastusta. 

Opetuksen tavoitteena on harmoninen ratsukko ja apujen täsmällisyys. Yksilölliset tunnit Ronivaaran maneesissa/kentällä sään tai muulla sovittaessa.

Opettelemme hevosen varustaminen ja ratsastuksen perusteet yksilöllisesti ryhmissä.  Opetamme ratsastuksen perusteet ja hevosen käsittelyn aloittelijoille minitunneilla. Yksilölliset tunnit sopivat kaikenikäisille, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ratsastusharrastus.  

”Nautin ratsastuksesta enemmän kuin aikaisemmin, mutta ennen muuta osaan ratsastaa niin, että myös ratsullani on mukavaa. Juuri hevosen ehdoilla tekeminen ja sen palkitsevuus ovatkin asioita, joiden arvon ymmärsin toden teolla vasta Ruska Laukan tallilla”

tuntilainen

harrastamisen tuki ja erityisryhmien ratsastus

Ronivaarassa on puitteet ja osaaminen tarjota henkilökohtaisesti avustettuja hevosharrastepalveluja erityisryhmille yksilötyöskentelynä tai integroituna ryhmiin.

Osaava henkilökunta ja koulutetut hevoset tarjoavat turvallisen ympäristön harrastamiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen.