Kotoisa talli

Lämmin ja rauhallinen talli

Ruska Laukan talli-, varuste-, kuivaus- ja muut toimintatilat Ruka-Kuusamossa

talli

Lämpimässä tallissa on seitsemän tilavaa 9-14 neliön karsinaa ja runsaasti käytävätilaa. Vanhasta navetasta toimivaksi talliksi rakennetussa tilassa materiaalina on paikallinen puu. Lattian kumipinnoite on miellyttävä pohja kavioille ja hoitajille. Tallissa ja tallipihoissa on hyvät tilat hevosten hoitamiseen ja varustamiseen. Pihan puomit ovat käytössä varsinkin kesäisin.

Karsinoissa on kumimatot, heinätelineet, vesiautomaatit, ruokakupit ja suolakivet. Karsinoissa on etuseinässä on liukuportti, jonka yli hevoset pystyvät seuraamaan tallin tapahtumia. Karsinoiden väliseinien kalterit ovat ilmavat ja sopuisat hevoset voivati tervehtiä ystäviään ja toteuttaa lajinmukaisesta käyttäytymistä. 


Ruska Laukan talli-, varuste-, kuivaus- ja muut toimintatilat Ruka-Kuusamossa

Kaunis hyvin hoidettu miljöö, hevoset ja muut eläimet. Ystävällinen henkilökunta. Monipuoliset palvelut kaikentasoisille ratsastajille.

Matkailija
Ruska Laukan tallilla Tallituvassa tavataan Ruka-Kuusamossa

Tallitupa


Tallitupa on lämmin ja viihtyisä tallin sydän, jonka ikkunasta voit seurailla tallin tapahtumia. Tallituvassa voit levätä, seurustella tai nauttia vaikka eväitä.

Keittonurkkauksessa teekannu on varsinkin talvella kuumana, ja iloinen porina täyttää keittiön. Tallituvassa on vessa ja pukeutumistila asiakkaiden käyttöön.

Tuvasta löytyvät myös kypärät, liivit ja käsineet asiakkaidemme käyttöön.

Ruska Laukan talli-, varuste-, kuivaus- ja muut toimintatilat Ruka-Kuusamossa

Varustehuolto


Varuste- ja kuivaushuone ja pesupaikka lämminvesipisteineen helpottavat tallityöskentelyä varsinkin talvisin. Tallin yhteydessä ovat myös lato, rehukeittiö ja lantala, tilojen sijoittelussa on huomioitu myös työntekijöiden ergonomia sekä työturvallisuusasiat.

Varustehuoneessa kaikki varusteet ovat lämpimässä ja järjestyksessä. Siellä ovat myös välineet varustehuollolle sekä reki- että kärryajeluvarusteille.
Kuivaus- ja säilytystiloja on sekä vakioasiakkaille että yksityisten hevosten varusteille. Myös pesupaikka ja pesukone varusteiden pesuun ovat kaikkien käytettävissä.
Sekä tallin että maneesin yhteydessä on säilytystilat kärryille ja rekivehkeille, ja ladossa kaikille tavaroille on omat paikkansa. Näin huolehdimme sekä työntekijöiden, että asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.