Ruska Laukka talli, Maastoratsastusta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Yksityinen maastovaellus (1h)

Ruska Laukka talli, Maastoratsastusta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

2-10

Keskitaso, Vaativa, Kokematon, Vähän kokenut, Edistynyt, Kokenut, Liikuntarajoitteinen

Ohjelma vain varaajan seurueelle

125,00 €

Haluatko nauttia yksilöllisestä vaelluksesta oman seurueesi kanssa? Tämä ohjelma on juuri sinulle! Voimauttava elämys metsäreiteillä ja vaarojen rinteillä.

Vain me ja hevoset

Yksityinen maastovaellus on räätälöity retki pariskunnille ja seurueille, jotka haluavat kokea jotain uutta yhdessä. Suomenhevosvaellus Kuusamon vaaramaisemissa ja metsissä on tunnelmallinen ja ikimuistoinen kokemus. Yhdessä läheisten ja luotettavien hevosten kanssa koettu retki on ekologista laatuaikaa luonnossa kaikkina vuodenaikana.

Yksityinen maastovaellus sopii esimerkiksi osaksi lomaohjelmaa, romanttiseksi lahjaksi pariskunnille, ystävien elämysretkeksi ja yrityslahjaksi.

Kuusamon kesän kauneus ja talven kuulaus yhdessä hyvinvoivien ja rauhallisten suomenhevosten kanssa on yhdistävä, viihdyttävä ja voimaannuttava kokemus.

Retki etenee tilan yksityisillä metsäreiteillä tai poluilla seurueelle sopivaan tahtiin, joko reippaasti edeten tai samoille. Maastovaellus sopii kaikenikäisille, myös ensikertalaisille. Halutessanne pääsette varustamaan hevosenne ohjatusti itse tai varustamme ne valmiiksi. Ratsaille noustaan maneesissa tai kentällä esteettömältä ja hevosystävälliseltä rampilta ja saatte opastuksen hevosen kanssa toimimiseen kuten liikkeelle lähtemisen ja pysäyttämisen.

Retken jälkeen tarjolla on kauden mukaan lämpimät tai kylmät juomat. Ohjelma sisältää yksityisen maastoretken sekä mahdollisuuden nauttia omat tai ennakkoon varatut eväät tulilla viihtyisässä pihapiirissämme. Toimitamme retkieväät valmiiksi tulille ennakkovarauksesta (+8€/hlö).

Ruska Laukan tallilla ratsastus- ja teemapäiviä harrastaja perheiden kanssa Ruka Kuusamossa

Koko ohjelma kestää noin tunnin. Tulilla voitte viettää aikaa yhdessä haluamanne ajan.

Pyydämme ystävällisesti varaukset ennakkoon. Muita retkiä ja eripituisia maastoratsastuksia löydät kaupasta tai voit varata sähköpostitse info@ruskalaukka.fi tai puhelimitse +358 40 5300 603.
Hinnat sisältävät alv:n 10%. Maksutavat luotto- ja pankkikortti, käteinen, Smartum, Edenred, lahjakortti ja nettimaksu.

Toimimme vastuullisesti. Meille on tärkeää sekä ihmisten, että eläinten hyvinvointi. Ruska Laukalla on Business Finlandin Suitanable Travel Finlandin merkki osoituksena vastuullisista matkailupalvelujen tuottamisesta. Tärkeät arvot kuten turvallisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja eettisyys näkyvät jokapäiväisessä arjessa. Kiinnitämme erityistä huomiota yleiseen siisteyteen ja toimivaan toimintaympäristöön niin turvallisuuden kuin esteettömyydenkin kannalta.

 Varaa ohjelma

Meiltä saat

 • Turvalliset ja osaavat hevoset
 • Ammattitaitoinen ohjaaja
 • Opastus tallissa ja maastossa
 • Kypärä (huomio- tai turvaliivi)
 • Pukeutumis- ja sosiaalitilat käytössäsi
 • Ryhmävakuutus asiakkaille
 • SRL:n vakuutus satunnaisille ratsastajille

Lisäpalvelut

 • Ratsastusvaatteet
 • Ruokailut tai tarjoilut tulille
 • Muut eläin- ja luontopalvelut

ohjeita

 •  Pukeutuminen, vaatteet ja kengät vuodenajan ja sään mukaan, aina pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita
 • Tukevat jalkineet esim. vaelluskengät, kumisaappaat ja käsineet, ei lepattavia vaatteita, huiveja tai reppua
 • Muilla tallilla käytössä olleet varusteet täytyy desinfioida ennen tallille tuloa
 • Tallialueella tupakointi ei ole sallittua