Maastoratsastus

Ratsasta suomenhevosella Ruka-Kuusamon vaaramaisemissa kaikkina vuodenaikoina.

Ratsasta metsässä ja vaarojen rinteillä

Maastoratsastus suomenhevosella sopii kaiken tasoisille ratsastajille ensikertalaisista kokeneisiin. Rauhalliset ja luotettavat hevoset ovat oiva kumppani kuusamolaisessa metsässä kaikkina vuodenaikoina. Suomenhevonen on lempeä ja varmajalkainen kansallisaarteemme.

Maasto-ohjelmista löydät muun muassa maisemapainotteisen rentoilumaaston, talutusmaaston perheen pienimmille ja maastoratsastusretket kokeneille, joissa mukana ovat kaikki askellajit. Maastoretkillä ratsastetaan Ronivaaran tilan yksityisillä metsäteillä, tunnelmallisilla poluilla, avarilla pelloilla ja vaarojen rinteillä.

Yksilöllinen kokemus

Maastoratsastus Ruska Laukassa on aina yksilöllinen kokemus, eli ryhmänne toiveiden ja tason mukaan toteutettava yksityinen ohjelma. Maastossa edetään aina ryhmän tason mukaan.

Varaa maastoratsastus, tutustu saapumisohjeisiin ja tule kokemaan pohjoinen luonto yhdessä suomenhevosten kanssa.

Maastoratsastusta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

”Maastoretki oli kiva kokemus lumisateesta huolimatta. Ihanat hepat ja auttavainen henkilökunta tekivät niin tytön kuin äidinkin päivästä ikimuistoisen. Kiitos!”

turisti

Varaa idyllinen rekiajelu

Koe rekiretken taikaa perinteisellä suomenhevoskyydillä.

Varaa lomalle elämys, ratsastusretki
tai ratsastustunti

Koe lomalla kaiken ikäisille sopiva elämys hevostilalla. Aloita uusi harrastus tai anna lahjaksi ratsastustunteja jo harrastavalle!

Etkö osaa päättää… ei hätää! Lunasta lahjakortti ja lahjan saaja voi valita, mihin palveluun lahjakortin käyttää.