Elinvoimaa hevosista – horse wellness

Koe hevosten eheyttävä voima, nauti yhteydestä ja löydä uusia voimavaroja itsestäsi hevosten kanssa

Läsnäolo, tyyneys ja luottamus

Ronivaaran luonto- ja maatilaympäristö eläimineen tarjoaa miellyttäviä ja voimaannuttavia kokemuksia ja tukea henkilökohtaiseen kasvuun. Tilalla pääset kokemaan eläinten kanssa hyvinvointivaikutuksia yksin tai turvallisissa pienryhmissä. Eläinavusteisen työskentelyn hyvinvointivaikutukset ovat vaikuttavia.

Ruska Laukassa horse wellness toteutuu kaikessa toiminnassa, mutta Elinvoimaa hevosista on yksilöllisellä tavalla totutettu kohtaaminen hevosen kanssa. Horse wellness- ohjelma voidaan toteuttaa yksilötyöskentelynä, pienille ryhmille ja työporukoille.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

iloa ja voimaa hevosista

Horse wellness rentouttaa, vahvistaa ja tuottaa iloa. Hevosen läsnäolo, kaikki aistit ja kontakti hevoseen ovat voimaannuttava kokemus. Yksilöllisen ja voimaannuttavan toiminnan aikana hevoset ohjaajineen auttavat sinua vahvistamaan ja löytämään uusia voimavaroja arkeesi, tai uutta näkökulmaa tilanteeseesi.

Olet aidossa vuorovaikutuksessa hevoseen. Voit havainnoida itseäsi ja tuntemuksiasi rauhassa, ja saatat oppia itsestäsi jotain ihan uutta tai saada ratkaisumalleja elämäntilanteen tai työelämän haasteeseen. Horse wellness sopii kaikenikäisille erilaissa elämänvaiheissa oleville henkilöille.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Luonnon helmassa eläinten kanssa

Järjestämme ohjatut luontopolut ja ryhmät toiveidenne mukaan eläinten kanssa. Maatilaympäristön perinnebiotooppi, kosteikko ja metsälaidunalueet ovat mielenkiintoisia samoilukohteita. Teemme ohjatut retket maastossa hevosten, ponien, terapiakoirien tai lampaiden kanssa.

Luontoretki voi olla kertaluontoinen vierailu ryhmälle. Retki sopii esim. TYHY- ja TYKY-päiväksi, päiväkoti- tai luokkaretkiksi, ikäihmisten retki- tai kerhon vierailuksi. Luontoavusteinen aktiviteetti voidaan integroida myös osaksi tilavierailua.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Kiinnostuitko? varaa oma aikasi!

Horsewellness hetket ja paketit ovat aina yksilöllisesti suunniteltu. Hyvinvointia tukevan paketin voi toteuttaa henkilökohtaisesti sinulle, parityöskentelynä kahdelle henkilölle tai pienryhmälle, esim. työyhteisö tai perhe.

Kerro toiveistanne ja me laadimme juuri teille sopivan ohjelman, kysy rohkeasti lisää!