Maastoratsastusta Ruska Laukan tallilla Ruka-KuusamossaMaastoratsastusta suomenhevosilla Ruska Laukan tallilla lintuperspektiivistä katsottuna Ruka-KuusamossaRuska Laukan tallilla rekiajelua suomenhevosilla Ruka-KuusamossaMaastoratsastusta suomenhevosilla Ruska Laukan tallilla Ruka-KuusamossaMaastoratsastusta suomenhevosilla Ruska Laukan tallilla Ruka-KuusamossaMaastoratsastusta suomenhevosilla Ruska Laukan tallilla lintuperspektiivistä katsottuna Ruka-KuusamossaRuska Laukan tallilla rekiajelua suomenhevosilla Ruka-KuusamossaMaastoratsastusta Ruska Laukan tallilla Ruka-KuusamossaMaastoratsastusta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

ratsastus- ja hevoselämyksiä

ruka-kuusamon maisemissa

Maastoratsastus, vaellukset ja tunnit

suomenhevosajelut ja tilavierailut

 

Maastoratsastus

Maastoratsastus suomenhevosella sopii mainiosti kaiken tasoisille ratsastajille ensikertalaisista kokeneisiin. Rauhalliset ja luotettavat hevoset ovat turvallinen kumppani kuusamolaisessa metsässä kaikkina vuodenaikoina.

Maastoretkillä ratsastetaan Ronivaaran tilan yksityisillä metsäteillä ja tunnelmallisilla poluilla.

Toimimme vastuullisesti. Ruska Laukka on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli. Meille on myönnetty Business Finlandin Sustainable Travel Finland- merkki osoituksena vastuullisesta matkailupalvelujen tuottamisesta.

Rekiajelut

Koe ikimuistoinen retki lumisessa metsässä suomenhevosen vetämässä reessä. Narskuva pakkanen, vaaramaisemat ja hevosen vakaa askellus tekevät retkestäsi täydellisen.

Rekiajelut sopivat kaikenikäisille ja erityisesti perheille ja pienille porukoille. Retki voidaan toteuttaa usealla reellä ja retkelle voi osallistua myös ratsailla.

Rekiajeluun voi liittää tilavierailuohjelman ja tilata lisäpalveluna tarjoilut kyläsepänpajan tulille.
Tervetuloa tutustumaan hevosiin ja nauttimaan perinteisestä rekiretkestä Ronivaaran idylliseen maisemaan!

Ruska Laukka tallin pihapiirissä sepän paja Ruka-Kuusamossa

“Kaunis hyvin hoidettu miljöö, hevoset ym. eläimet. Ystävällinen henkilökunta. Monipuoliset palvelut kaikentasoisille ratsastajille.”

turisti

tilavierailut

Tervetuloa mukaan pohjoisen hevostilan elämään! Tilavierailuilla tutustut eläimiin, eläinten hoitamiseen ja tilan töihin.

Tervetuloa Ronivaaraan, pohjoiselle hevostilalle kuusamolaiseen vaaramaisemaan.

Kaikki vierailut ja ohjelmat ovat yksilöllisiä pienryhmiä.

lapsille

Kaverisynttärit poniteemalla, talutusmaasto, ponien joulu ja monet muut Ruska Laukan hevosohjelmat ja tilavierailut tarjoavat elämyksiä perheen pienimmille ja koko perheelle.

Eläimet, tunnelma, uudet kokemukset ja leikki tuovat iloa ja muistoja. Lapsille suunnatuissa ohjelmissa aikuiset voivat osallistua tekemiseen ja esimerkiksi retkiin joko kulkemalla mukana kävellen tai ratsailla.

Varaa elämys Kuusamossa

maastoratsastus, tunti, hevosohjelma tai huskyohjelma

Voit ilahduttaa matkaseuraa myös lahjakorttilla ja lahjan saaja voi valita, mihin palveluun kortin käyttää.

Vastuullisuus edellä

Hevospalvelumme tuotetaan vastuullisesti ja eettisesti. Osoituksena vastuullisesta toiminnasta olemme saaneet Suitanable Travel Finlandin STF-merkin, vastuullisen matkailun tuottamisen sertifikaatin.

Voimaannu hevosten kanssa

Koe koko perheen elämys vaaramaisemissa tai yksilöllinen voimaannuttava kohtaaminen…