Ruska Laukan tallilla rekiajelua suomenhevosilla Ruka-KuusamossaRuska Laukan tallilla rekiajelua suomenhevosilla Ruka-KuusamossaSosiaalipedagoginen eläinavusteinen toiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Hevosajeluja- ja elämyksiä ruka-kuusamon maisemissa

Koko perheen elämykset suomenhevostilalla

 

Yksityiset rekiajelut

Koe ikimuistoinen retki lumisessa metsässä suomenhevosen vetämässä reessä. Narskuva pakkanen, vaaramaisemat ja hevosen askellus tekevät retkestäsi täydellisen. Rekiajelu on elämys ja yksityisohjelma, siihen osallistuu vain teidän seurueenne.

Rekiajelut sopivat kaikenikäisille ja erityisesti perheille ja pienille porukoille. Retki voidaan toteuttaa usealla reellä ja retkelle voi osallistua kokenut myös ratsailla.

Rekiajeluun voi liittää tilavierailuohjelman ja tilata lisäpalveluna tarjoilut tulille. Tervetuloa tutustumaan hevosiin ja nauttimaan perinteisestä rekiretkestä Ronivaaran idylliseen maisemaan!

Ruska Laukka tallin pihapiirissä sepän paja Ruka-Kuusamossa

”Kaunis hyvin hoidettu miljöö, hevoset ym. eläimet. Ystävällinen henkilökunta. Monipuoliset palvelut kaikentasoisille ratsastajille.”

turisti

tilavierailut

Tervetuloa mukaan pohjoisen hevostilan elämään! Tilavierailu- ja retkiohjelmilla tutustut eläimiin, eläinten hoitamiseen ja tilan askareisiin.

Tervetuloa Ronivaaraan, pohjoiselle hevostilalle kuusamolaiseen vaaramaisemaan. Kaikki tilavierailut ovat yksilöllisiä pienryhmiä tai yksityisohjelmia.

lapsille omia elämyksiä

Lasten omat tilavierailut ja poniohjelmat tarjoavat lomalle mukavaa tekemistä. Kaverisynttärit poniteemalla, talutusmaasto, ponien joulu ja monet muut Ruska Laukan hevosohjelmat ja tilavierailut tarjoavat elämyksiä perheen pienimmille ja koko perheelle.

Eläimet, tunnelma, uudet kokemukset ja leikki tuovat iloa ja muistoja. Lapsille suunnatuissa ohjelmissa aikuiset voivat osallistua tekemiseen ja esimerkiksi retkiin joko kulkemalla mukana kävellen tai ratsailla.