Taitoa ja tunnelmaa tätikisoissa

Ronivaarassa tapahtuu

Ronivaaran perinteiset kesän koulukisat keräsivät tallin vakiratsastajista mukavan määrän osallistujia, vaikka juhannusviikon ukkosmyräkän vuoksi kisoja jouduttiinkin siirtämään viikolla. Kisapäivänä sää suosi ja toinen toistaan taitavammat ratsukot pääsivät radalle.

Kisat vedettiin läpi leppoisassa, aikatauluttomassa ilmapiirissä, joka mahdollisti sen, että suoritusnutturoita hiukan löysättiin ja jokainen osallistuja – luultavasti myös arvovaltainen tuomaristo – muisti hengittää suorituksensa aikana, osa jopa lämmittelyssäkin.

Pitkän talven jälkeen oli mukava kokoontua pitkästä aikaa porukalla ja viettää aikaa yhdessä. Tuomaristo sai ihailtavakseen taitavia suorituksia ja ratsastajat ja hevoset itselleen arvokasta kokemusta.

Kisoissa oli valittavana kaksi eri luokkaa, raviohjelma helppo D sekä HeB K.N Special. Osa ratsukoista suoritti urheasti molemmat, toisten keskittyessä yhteen rataan.

Ja jatkoahan tietysti seuraa – syksymmällä luvassa ainakin hurjapäiden estekisat, katsotaan mitä muuta tässä kesäkauden aikana vielä keksitään!