Työhyvinvointipalvelut

Lisää työhyvinvointia ja vaalii työkykyä.

Jaksamista ja hevosista

Eläimillä on voinaannuttava ja jaksamista lisäävä vaikutus ihmisiin. Ohjatut, kokemukselliset harjoitukset hevosten kanssa tarjoavat hyvän perustan työhyvinvointia ja itsetuntemusta lisäävään työskentelyyn. Hevosavusteinen työskentely sopii erittäin hyvin ryhmille, osallistumiseen ei tarvitse todellakaan aikaisempaa hevoskokemusta.

Työhyvinvointipalvelu on kokonaisvaltainen työnyvinvointia lisäävä palvelu, jonka sisältö on suunnteltu vastaamaan juuri sinun tai työyhteisösi tarpeita. Voit tulla yksin, tai pienellä porukalla. Yksilötyöskentelyssä pystymme paneutumaan juuri Sinun työhyvinvointia lisääviin teemoihin hevostyökavereiden kanssa. Työhyvinvointipalvelu on myös hyvä tapa jatkaa tyhy-päivien jälkeen oman työyhteisön kanssa työhyvinvointia lisääviä tapaamisia. Palvelun aloittamisessa on aina sovittu käyntimäärät etukäteen.

Hevonen antaa aidon ja oikeaikaisen palautteen ihmisen asenteista ja käyttäytymisestä. Tämän vuorovaikutuksen avulla voimme tarkastella lähemmin vuorovaikutusta esim. työyhteisössä, tai omaa suhtautumista ja asennetta työskentelyyn ja haasteisiin.

Voimaantumista ja oivalluksia

Hevosten kanssa työskennellessä vuorovaikutustaidot ja palautteen antamisen ja saamisen taidot kehittyvät huomaamatta. Vuorovaikutukselline n työskentely hevosen kanssa, auttaa käsittelemään työhön ja jaksamiseen liittyviä teemokja ja hevonen antaa suoran palautteen.

Sanna opiskelee tällä hetkellä Ratkaisukeskeiseksi luoto- ja eläinavusteiseksi työnohjaajaksi, suomen ensimmäisten eläinavusteisten työnohjaajien joukossa.

Kysy rohkesti lisätietoja, ja juuri teidän työyhteisölle sopivaa tapaa lisätä yhdessä työhyvinvointia!

”Hevosen kanssa näen itseni suhteessa työasioihin paremmin.”

asiakas