työhyvinvointia ja tyky-toimintaa

Lisää työhyvinvointia ja vaali työkykyä Ronivaarassa eläinten ja luonnon parissa

työhyvinvointia luonnosta ja eläimistä

Ronivaaran viihtyisä luontoympäristö tarjoaa miellyttävät puitteet työhyvinvoinnin ylläpitämiseen ja työyhteisöjen kehittämiseen.
Työhyvinvointipalvelu on yrityksen panostus tähän hetkeen ja tulevaisuuteen ja ennen kaikkea henkilöstöön. Työkykyä ylläpitävä toiminta auttaa työntekijöitä voimaan paremmin ja edistää työyhteisöä toimintaa.

Työhyvinvointipalvelu on kokonaisvaltainen työhyvinvointia lisäävä palvelu, jonka sisältö suunnitellaan vastaamaan juuri sinun tai työyhteisösi tarpeita. Voit tulla yksin, tai pienellä porukalla, käymään vähäksi aikaa tai viipymään pidemmäksi aikaa.

Ruska Laukka tallin pihapiiristä kesä- ja talvikuvia Ruka-Kuusamossa

Luonnossa ja eläinten parissa

Toiminnalliset menetelmät antavat huomattavasti lisää työkaluja työhyvinvoinnin tukemiseen. Yksilötyöskentelyssä pystymme paneutumaan juuri Sinun työhyvinvointia lisääviin teemoihin hevostyökavereiden kanssa.

Työhyvinvointipalvelu on myös hyvä tapa jatkaa tyhy-päivien jälkeen oman työyhteisön kanssa työhyvinvointia lisääviä tapaamisia, halutessanne kokonaisuuteen voidaan liittää myös työnohjausta.

Voit käydä kerran, tai voimme suunnitella kanssasi pidemmän työhyvinvointia tukevan prosessin, joka voi sisältää myös ratkaisukeskeistä työnohjausta tai taideterapeuttisia interventioita.

Työn ja työyhteisön kehittämistä eläinten kanssa

Eläimillä on voimaannuttava ja jaksamista lisäävä vaikutus ihmisiin. Ohjatut, kokemukselliset harjoitukset hevosten kanssa tarjoavat hyvän perustan työhyvinvointia ja itsetuntemusta lisäävään työskentelyyn.

Hevosavusteinen työskentely sopii erittäin hyvin sekä yksilötyöhön, että ryhmille, osallistumiseen ei tarvitse todellakaan aikaisempaa hevoskokemusta.

”Hevosen kanssa näen itseni suhteessa työasioihin paremmin.”

työhyvinvointiasiakas

Voimaantumista ja oivalluksia luontoympäristössä

Hevosten kanssa työskennellessä vuorovaikutustaidot ja palautteen antamisen ja saamisen taidot kehittyvät huomaamatta. Vuorovaikutuksellinen työskentely hevosen kanssa, auttaa käsittelemään työhön ja jaksamiseen liittyviä teemoja ja hevonen antaa suoran palautteen.

Kysy rohkeasti lisätietoja, ja juuri teidän työyhteisölle sopivaa tapaa lisätä yhdessä työhyvinvointiasi tai yhteisösi työhyvinvointia!

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa