Elämykselliset vierailut ja virkistyspäivät

Yhteiset toiminnalliset kokemukset lisäävät hyvinvointia, työssäjaksamista ja vaalivat yhteishenkeä

kokemukselliset vierailut

Vietä päivä kuusamolaisella suomenhevostilalla. Järjestämme maatilatoimintaa, virkistyspäiviä, TYKY- ja TYHY-päiviä työyhteisöille sekä erilaisille ryhmille, mm. ikä-ihmiset, koululuokat ja päiväkodit. Omakohtaisten kokemusten myötä lapsille muodostuu käsitys tilan eläimistä ja tilan toiminnasta. Kokemuksellinen oppiminen on lapsia innostava ja aktivoiva tapa uusien asioiden opiskeluun. 

Ronivaaran viihtyisä luontoympäristö tarjoaa miellyttävät puitteet vierailuille ja työhyvinvoinnin tukemiseen ja ylläpitämiseen. Järjestämme vuoden ympäri luonto- ja eläinavusteisia vierailuja ja virkistyspäiviä yrityksille, sekä yhteisöille.

työhyvinvointi, virkistyspäivät ja tyhy-toiminta

Työhyvinvointia ylläpitävän toiminnan tunnetuimpia muotoja ovat perinteiset virkistyspäivät. Ronivaaran tila on elämyksellinen ympäristö, jossa järjestämme yhteisönne ikimuistoiset virkistyspäivät ja TYHY-toiminnan.

Ohjelmassa voi olla mukavaa tekemistä ja elämyksiä hevosten kanssa, tai yksilöllisempää voimauttavaa toimintaa. Järjestämme tarjoilut viihtyisissä tiloissamme, joko tulilla tai mukavassa vintissä.

Työhyvinvointiohjelmat ja vierailut sopivat kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Yksittäinen vierailu hyvinvointitilalla on voimaannuttava ja virkistävä.

Rauhallinen maalaispihapiiri ja luontoympäristö tarjoavat innostavat puitteet työhyvinvonvoinnin tukemiseen sekä oman työn tarkasteluun. Jos olet kiinnostunut tarkastelemaan ja kehittämään työtäsi tai omaa itseäsi, työnohjauspalvelu tai ratkaisukeskeinen työnohjaus on siihen oiva tapa.

Hevostilalla yhdessä

Virkistyspäivät sopivat toiminnallisuudeltaan myös perheille ja erilaisille yhteisöille. Ohjelman pystymme suorittamaan hygienian ja turvavälit huomioiden.

Ohjelma hevostilalla soveltuu kaikenikäisille ja kuntoisille osallistujille, aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Suunnittelemme päivän ohjelman juuri teidän ryhmällenne sopivaksi kuultuamme tarpeistanne. Tilat sopivat myös liikuntarajoitteisille. Tilauksesta toimitamme tarjoilut tulille, tai voitte halutessanne tuoda myös omat eväät.

Maastoratsastusta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

voimaannuttava hevonen

Päivän aikana vietämme aikaa hevosten kanssa ja rauhassa omaan tahtiin toteutamme päivän ohjelmaa. Hevosten kanssa tehtävien harjoitusten myötä ryhmässä toimimisen ja vuorovaikutustaidot harjaantuvat ja lisäävät ryhmän yhteisöllisyyttä. Hevostoiminnan kautta on myös hyvä läpikäydä arkielämän haasteita ja saada työkaluja ja voimia omaan arkeen.

Pääset rentoutumaan ryhmäsi kanssa, nauttimaan hevosten voimaannuttavasta vaikutuksesta ja kuulet tarinoita elämästä Ronivaarassa. Voimaannuttava hetki hevosten kanssa, ajelu tai rento maastoretki vaaramaisemaan on kruunaa yhteisen kokemusrikkaan päivänne.

Päivänne voi sisältää mm.

  • Hevosten hoitoa ja ruokintaa, Green Care toimintaa
  • Eläinavusteisia tehtäviä, ryhmäytymistä ja itsetuntemusta
  • Voimauttavaa hevostoimintaa
  • Luontoavusteista toimintaa, retkiä
  • Kärry- tai rekiajelua, ratsastusta
  • Yksilöllisiä ryhmällenne räätälöityjä hyvinvointia lisääviä tehtäviä
  • Mukavaa tekemistä, pelejä ja oheisohjelmaa
  • Yksilöllisen päivän ohjelma voi olla sisällöltään 1-5h ohjelma
  • tarjoilut tulilla (+8€/hlö). Sis. makkaranpaistoa, lämmin juoma sekä pulla. Tilauksesta myös muut tarjoilut päivän aikana, esim. keittolounas.

Yhdistä ratsastusretkeen

Työhyvinvointia eläimistä ja luonnosta, yhdistä päivään ikimuistoinen maastoretki suomenhevosilla!