Poniohjelmia Lapsille

Elämyksiä, iloisia kokemuksia, eläinten läsnäoloa ja ratsastusta tallilla Kuusamossa.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

LAsten ohjelmat

Järjestämme perheen pienimmille ikimuistoiset poniohjelmat, talutusratsastukset ja kärryajelut poneilla turvallisesti sekä kentällä että maastossa. Minishettis Venni ja Ulla ystävineen tarjoavat ohjelmaa, talutusratsastusta ja ajelua.

Lasten hevostilavierailuohjelman yhteydessä voimme myös hoitaa poneja ja ja tutustua tilan muihin eläimiin. Samalla reissulla pääset tutustumaan maatilan elämään ja alkupäräisrotuumme Suomenhevosiin. 

Ponit viihdyttävät tilauksesta myös vierailemalla tapahtumissa!

poniajeluohjelma

Poniajeluohjelmassa valjastamme ponin reen eteen, rekeen sopii useampi lapsi. Ronivaaran tontut ohjaavat lapset ikimuistoiselle retkelle metsämaisemaan. Retken aikana voimme nähdä vilauksia Ronivaaran vanhasta Roni-tontusta. Matkalla saattaa olla myös yllätyksiä. Ponien kanssa rento puuhailu ja rekiajelu upeissa maalaismaisemissa kruunaa monen pienen matkailijan loman. Vanhemmat voivat seurata jalan lasten retkeä, retkellä on mukana vain teidän perheenne. Nautimme retken päätteeksi piparit ja lämpimät juomat.

Ihana paikka, hyvinvoivat hevoset pihatoissaan ja ystävällinen henkilökunta. Ihania koiria, lampaita ja kanoja juoksenteli pihalla.”

vierailija
Ruska Laukan tallilla ratsastus- ja teemapäiviä harrastaja perheiden kanssa Ruka Kuusamossa

Lasten ratsastusretki

Järjestämme perheen pienimmille ikimuistoiset poniohjelmat, talutusratsastukset. Muut perheenjäsenet voivat kulkea reiteillämme mukana. Järjestämme yksilöllistä talutusratsastusta aikuisille aloittelijoille hevosilla ja pienille poniratsastajille. Turvallinen maastoretki vaaramaisemassa taluttajan kanssa on kokoperheen yhteinen nautinto!

Pienten lasten kanssa teemme 0.5 h maastoreissuja avustajien kera. Aloitamme retken tutustumalla rauhassa hevosiin ennen retkeä. Aikuiset voivat kulkea retkeläisten mukana kävellen tai ratsain, nauttien upeista vaaramaisemista, kesto n. 1/2h.

Ponit viihdyttävät tilauksesta myös vierailemalla tapahtumissa!

Ruska Laukan tallilla kesäleiriläisten puuhia hevosten kanssa Ruka-Kuusamossa

Lasten synttärit

Tule viettämään lastenjuhlat idylliseen maalaispihapiiriin. Vietä ikimuistoinen juhlapäivä perinteisellä suomalaisella perhetilalle.

Järjestämme toiveenne mukaan hevosohjelman synttäreille. Ohjelmassa valintanne mukaan hevosten hoitoa, ratsastusta, ajelua ja yhdessäoloa, hevosagilityä, vikellystä, temppuja, iloa ja kokemuksia. 

Ohjatun ohjelman kesto n. 1h, jonka jälkeen tarjoamme nuotiopaikan tai vintin käyttöönne, jolloin voitte halutessanne viettää juhlianne omalla porukallanne viihtyisissä tiloissamme.  Käytössä lämmin vintti tai pihapiirin tulipaikat, kysy tarkemmin!