Ruska Laukan tallilla valmennus-, yksityis-, pari-, pienryhmä ja mini tunnit Ruka Kuusamossa

Ratsastus- ja hevostaitotunnit

Ruska Laukan tallilla valmennus-, yksityis-, pari-, pienryhmä ja mini tunnit Ruka Kuusamossa

1h

2-6

Kokematon, Vähän kokenut, Edistynyt, Kokenut

Ryhmä max. 6 hlöä

40,00 €

Monipuoliset ratsastustunnit koulutetuilla suomenhevosilla maneesissa tai kentällä tasoryhmissä. Varaa irtotunti ryhmässä tästä. Jos haluat ratsastaa säännöllisesti, kysy vapaita paikkoja. 

Monipuoliset Ryhmätunnit

Opetamme ratsastusta eritasoisilla tunneilla. Ratsastamme vaihtelevasti koulua, esteitä, maastossa ja välillä myös ilman satulaa, hevosten kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden.

Hevosemme ovat kilttejä ja asiakastyöhön sopivia. Opetamme ja arvostamme ratsastuksen lisäksi hevosten käsittelytaitoja ja hevosmiestaitoja sekä hevosen kouluttamista. 

Tuntivalikoimasta löytyy sopiva kaikille, olitpa sitten koulu- tai esteratsastaja, istunnasta ja itsensä kehittämisestä tai hevosen liikkumisesta ja biomekaniikasta kiinnostunut harrastaja. 

Kysy myös muita vapaita aikoja tunneille viestillä.

Ruska Laukan tallilla valmennus-, yksityis-, pari-, pienryhmä ja mini tunnit Ruka Kuusamossa

yksityistunnit

Pienryhmä tai yksityistunti ovat miellyttävä ja tehokas tapa edistyä ratsastajana. Tarjoamme yksityis- pari-, että pienryhmätunteja, joissa yksilöllinen opetus ja turvalliset hevoset.

Yksityistunti tai juuri teille suunniteltu pienryhmätunti on hyvä tapa paneutua juuri sinulle tärkeisiin asioihin, parantaa sitä kautta ratsastusta ja yhteistyötä hevosen kanssa. Opetusmenetelminä perinteisten lisäksi käytössä on istuntaan keskittyviä menetelmiä. 

Opetuksen tavoitteena on harmoninen ratsukko ja apujen täsmällisyys. Yksilölliset tunnit Ronivaaran maneesissa/kentällä sään tai muulla sovittaessa.

yksityinen hevosen käsittely ja maastakäsittely tunti

Tutustu hevosten maailmaan ja paranna vuorovaikutusta hevosten kanssa. Yksilöllinen tunti soveltuu kaikentasoisille, aloittelijoista kokeneeseen. Elet sitten kokenut konkari tai haluaisit tutustua hevosiin, muttet ole uskaltanut, tämä tunti on juuri sinulle!
Tarjoamme turvalliset puitteet, hevoslähtoiset maastakäsin tunnit, joissa yksilöllinen opetus ja turvalliset hevoset.

Juuri sinulle suunniteltu maastäkäsin toiminta on hyvä tapa paneutua juuri sinulle tärkeisiin asioihin, parantaa sitä kautta yhteistyötä hevosen kanssa. 

Opetuksen tavoitteena on harmoninen vuorovaikutus ja apujen täsmällisyys. Yksilölliset tunnit Ronivaaran maneesissa/kentällä, laitumella sopimuksen mukaan.

Toimimme vastuullisesti. Meille on tärkeää sekä ihmisten, että eläinten hyvinvointi. Ruska Laukalla on Business Finlandin Suitanable Travel Finlandin merikki osoituksena vastuullisista matkailupalvelujen tuottamisesta. Tärkeät arvot kuten turvallisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja eettisyys näkyvät jokapäiväisessä arjessa. Kiinnitämme erityistä huomiota yleiseen siisteyteen ja toimivaan toimintaympäristöön niin turvallisuuden kuin esteettömyydenkin kannalta.

Kysy muita vapaita paikkoja tai aikoja

Voit tiedustella tunteja joko sähköpostitse info@ruskalaukka.fi tai puhelimitse +358 40 5300 603. Kerro ratsatuskokemuksestasi sekä tasostasi, jotta pystymme valitsemaan sinulle sopivan päivän, niin pystymme varaamaan juuri sinulle sopivan tunnin joko yksin, tai ryhmässä.

Hinnat sisältävät alv:n 10%. Maksutavat luotto- ja pankkikortti, käteinen, Smartum, Edenred, lahjakortti ja nettimaksu.

Meiltä saat

 • Turvalliset ja osaavat hevoset
 • Ammattitaitoinen ohjaaja
 • Opastus tallissa ja maastossa
 • Kypärä (huomio- tai turvaliivi)
 • Pukeutumis- ja sosiaalitilat käytössäsi
 • Ryhmävakuutus asiakkaille
 • SRL:n vakuutus satunnaisille ratsastajille

Lisäpalvelut

 • Ratsastusvaatteet
 • Kuljetuspalvelu Rukan ja Kuusamon keskustasta
 • Ruokailut tai tarjoilut tulille
 • Muut eläin- ja luontopalvelut

ohjeita

 •  Pukeutuminen, vaatteet ja kengät vuodenajan ja sään mukaan, aina pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita
 • Tukevat jalkineet esim. vaelluskengät, kumisaappaat ja käsineet, ei lepattavia vaatteita, huiveja tai reppua
 • Muilla tallilla käytössä olleet varusteet täytyy desinfioida ennen tallille tuloa
 • Tallialueella tupakointi ei ole sallittua