Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Yksilöllinen tunti aloittelijalle

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

4, 1, 2, 3

Kokematon, Vähän kokenut, Edistynyt, Kokenut

Yksityinen ohjelma

60,00 €

Turvallinen ja mukava tapa tutustu hevosiin ja aloittaa uusi harrastus. Yksilöllinen tunti soveltuu kaikenikäisille, niin lapsille kuin aikuisillekin. 

Turvallinen tapa aloittaa

Minitunnit ovat miellyttävä ja turvallinen tapa aloittaa ratsastusharrastus. Opettelemme rauhassa hevosen varustamisen ja ratsastuksen perusteet. Minitunnilla opit ja omaksut asiat nopeasti käytännössä itse tehden. Minitunnille voi tulla sekä suomehevosilla että poneilla.

Opettelemme hevosen varustamisen ja ratsastuksen perusteet yksilöllisesti. Opetamme ratsastuksen perusteet ja hevosen käsittelyn yhdessä minitunneilla. Minitunnit sopivat kaikenikäisille, etenemme tunnilla juuri sinun mukaan. Minitunnit ovat suosittuja vanhempi-lapsi kokoonpanolle, jossa yhdessä tekemisen myötä päästään uuden yhteisen harrastuksen pariin. Tiedäthän, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ratsastusharrastus. 

Etenemme tunneilla ikätason ja taitojen mukaan rauhassa kiiruhtaen. Taitojen karttuessa siirrymme alkeisryhmään, jossa pärjäät jo hevosesi kanssa itsenäisesti. 

Ruska Laukan tallilla valmennus-, yksityis-, pari-, pienryhmä ja mini tunnit Ruka Kuusamossa

Kaikenikäisille, myös aikuisille

Minitunti sopii myös erinomaisesti aikuisille, jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen tai palata vanhan harrastuksen pariin. Minitunti soveltuu myös aikuisille esimerkiksi työporukoille vapaa-ajanviettoon. Pienryhmä sopii myös eritasoisille ratsastajille, jotka haluavat viettää aikaa yhteisen harrastuksen parissa.

Minitunti voi olla yksityistunti (60€) vain sinulle, tai minitunnilla voi olla pienryhmässä (40€). Lapsilla on mukava aloittaa uusi harrastus pienessä ryhmässä kavereiden tai perheen jäsenten esim. aikuisen kanssa. Etenemme tunneilla ikätason ja taitojen mukaan rauhassa kiiruhtaen. Taitojen karttuessa siirrymme ryhmään. 

Toimimme vastuullisesti. Meille on tärkeää sekä ihmisten, että eläinten hyvinvointi. Ruska Laukalla on Business Finlandin Suitanable Travel Finlandin merikki osoituksena vastuullisista matkailupalvelujen tuottamisesta. Tärkeät arvot kuten turvallisuus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja eettisyys näkyvät jokapäiväisessä arjessa. Kiinnitämme erityistä huomiota yleiseen siisteyteen ja toimivaan toimintaympäristöön niin turvallisuuden kuin esteettömyydenkin kannalta.

 Varaa Tunti

Voit varata tunnin kalenterista, sähköpostitse info@ruskalaukka.fi tai puhelimitse +358 40 5300 603. Kerro ratsatuskokemuksestasi sekä tasostasi, jotta pystymme valitsemaan sinulle sopivan päivän, niin pystymme varaamaan juuri sinulle sopivan tunnin joko yksin, tai ryhmässä.

Hinnat sisältävät alv:n 10%. Maksutavat luotto- ja pankkikortti, käteinen, Smartum, Edenred, lahjakortti ja nettimaksu.

Meiltä saat

 • Turvalliset ja osaavat hevoset
 • Ammattitaitoinen ohjaaja
 • Opastus tallissa ja maastossa
 • Kypärä (huomio- tai turvaliivi)
 • Pukeutumis- ja sosiaalitilat käytössäsi
 • Ryhmävakuutus asiakkaille
 • SRL:n vakuutus satunnaisille ratsastajille

Lisäpalvelut

 • Ratsastusvaatteet
 • Kuljetuspalvelu Rukan ja Kuusamon keskustasta
 • Ruokailut tai tarjoilut tulille
 • Muut eläin- ja luontopalvelut

ohjeita

 •  Pukeutuminen, vaatteet ja kengät vuodenajan ja sään mukaan, aina pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita
 • Tukevat jalkineet esim. vaelluskengät, kumisaappaat ja käsineet, ei lepattavia vaatteita, huiveja tai reppua
 • Muilla tallilla käytössä olleet varusteet täytyy desinfioida ennen tallille tuloa
 • Tallialueella tupakointi ei ole sallittua