Eläinavusteiset hyvinvointipalvelut

Läsnäolo, luottamus, ilo ja voima.

Luonnollista hyvintointia

Luonto, maalaisympäristö ja eläimet tuottavat luonnollista hyvinvointia. Hyvinvointiohjelmat ruokkivat kaikkia aisteja ja ajattelua, tuottavat läsnäoloa ja onnellisuutta. Ronivaaran työhyvinvointia tukevista palveluista löytyy yksilöllinen tapa parantaa työssäjaksamista ja palautumista.

Ronivaaran tilan hyvinvointipalveluissa saat voimaannuttavia kokemuksia henkilökohtiasesti tai pienryhmissä toimien. Green Care – ja Horse wellness-ohjelmat sopivat muun muassa virkistys- ja tykypäiviin, kuntoutusjaksoiksi ja nepsy-valmennuksiin.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Luonnon helmassa eläinten kanssa

Ohjatut luontopolut ja ryhmät toiveidenne mukaan eläinten kanssa. Maatilaympäristön perinnebiotooppi, kosteikko ja metsälaidunalueet ovat mielenkiintoisia samoilukohteita. Teemme ohjatut retket maastossa hevosten, ponien, terapiakoirien tai huskyjen kanssa.

Luontoretki voi olla kertaluontoinen vierailu pienryhmälle tai isommalle ryhmälle. Retki sopii esim. tyhy- tykypäivä, päiväkoti- tai luokkaretki, ikäihmisten retki tai kerhon vierailuksi. Luontoavusteinen aktiviteetti voidaan integroida osaksi tilavierailua.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Hevosvoimaa horse wellness

Horse wellness rentouttaa, vahvistaa ja tuottaa iloa. Hevosen läsnäolo, kaikki aistit ja kontakti hevosen ovat voimaannuttava kokemus.

Ruska Laukassa horse wellness toteutuu kaikissa hevosohjelmissa, mutta Hevosvoimaa on yksilöllisellä tavalla totutettu kohtaaminen hevosen kanssa. Horse wellness- ohjelma voidaan toteuttaa myös pienille ryhmille ja työporukoille.

Voimaanuttavan toiminnan aikana olet aidossa vuorovaikutuksessa hevoseen. Voit havainnoida itseäsi ja tuntemuksiasi, ja saatat oppia itsestäsi jotain ihan uutta tai saada ratkaisumalleja elämäntilanteen tai työelämän haasteeseen. Horse wellness sopii kaikenikäisille erilaissa elämänvaiheissa.

Ohjelma on aina yksilöllisesti suunniteltu. Kerro toiveistanne ja me laadimme juuri teille sopivan ohejlman, kysy rokeasti lisää!

Sosiaalipedagoginen koira-avusteinen toiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Koiravoimaa
husky wellness

Husky wellness rentouttaa, vahvistaa ja tuottaa iloa. Koiran kanssa oleminen, läsnäolo, kaikki aistit ja kontakti antavat vuorovaikutukseen uuden sävyn. Husky wellness- ohjelma voidaan toteuttaa myös pienille ryhmille ja työporukoille.

Ohjelma on aina yksilöllisesti suunniteltu. Kerro toiveistanne ja me laadimme juuri teille sopivan ohejlman, kysy rokeasti lisää!

MAATILAn arjessa

Osallistuminen tilan askareisiin yhdessä muiden kanssa on voimauttavaa toimintaa, joka soveltuu niin vierailijoille, kuntoutujille kuin ikäihmisillekin yksilö- tai ryhmätyöskentelynbä.

Ronivaaran arki tukee hyvinvointia ja kuntoutumista. Maatilatoiminnassa hyvinvointi kasvaa luonnosta, yhteisöstä ja tekemisestä.