Eläinavusteiset hyvinvointipalvelut

Läsnäolo, luottamus, ilo ja voima.

Hyvinvointia luonnosta ja eläimistä vastuullisesti

Luonto, maalaisympäristö ja eläimet tuottavat luonnollista hyvinvointia. Hyvinvointiohjelmat ruokkivat kaikkia aisteja ja ajattelua, tuottavat läsnäoloa ja onnellisuutta. Ronivaaran työhyvinvointia tukevista palveluista löytyy yksilöllinen tapa parantaa työssäjaksamista ja palautumista.

Ronivaaran luonto- ja maatilaympäristö eläimineen tarjoaa miellyttäviä ja voimaannuttavia kokemuksia. Ronivaaran tilalla voimannut ja pääset kokemaan eläinten kanssa hyvinvointiavaikutuksia turvallisissa pienryhmissä. Eläinavusteisen työskentelyn hyvinvointivaikutusten merkitys on suuri erityisesti kuntoutujille.

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta Ruska Laukan tallilla Ruka-Kuusamossa

Luonnon helmassa eläinten kanssa

Ohjatut luontopolut ja ryhmät toiveidenne mukaan eläinten kanssa. Maatilaympäristön perinnebiotooppi, kosteikko ja metsälaidunalueet ovat mielenkiintoisia samoilukohteita. Teemme ohjatut retket maastossa hevosten, ponien, terapiakoirien tai huskyjen kanssa.

Luontoretki voi olla kertaluontoinen vierailu pienryhmälle tai isommalle ryhmälle. Retki sopii esim. tyhy- tykypäivä, päiväkoti- tai luokkaretki, ikäihmisten retki tai kerhon vierailuksi. Luontoavusteinen aktiviteetti voidaan integroida osaksi tilavierailua.

Ronivaaran tilan hyvinvointipalveluissa saat voimaannuttavia kokemuksia henkilökohtaisesti tai pienryhmissä toimien. Green Care – ja Horse wellness-ohjelmat sopivat muun muassa virkistys- ja tykypäiviin, kuntoutusjaksoiksi ja nepsy-valmennuksiin